FÅ OFFERT

Ventilationssystem & FTX ventilation Stockholm

Ett effektivt inställt FTX-ventilationssystem kan sänka koldioxidutsläppet i Stockholm. FTX-system sänker koldioxidutsläppen genom att återanvända värmen i huset, vilket leder till att husets totala energianvändning minskar och därigenom husets ekologiska fotavtryck. Genom att återvinna frånluften kan energianvändandet i ditt hus minska med cirka 50-60 procent förutsatt att din villa är tillräckligt tät.

FTX ventilationssystem ger värmeåtervinning

FTX ventilationssystem ger värmeåtervinning. FTX-ventilationssystem är det mest kompletta på marknaden och brukar också kallas för balanserad ventilation. Det är ett fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Ett stabilt, flexibelt och kostnadseffektivt system som ger dig full kontroll över mängden frisk luft som tillförs i ditt hem. När du investerar i ett FTX-system utrustas ditt hus med ett system av kanaler som transporterar bort använd luft och tillför ny och frisk luft. Energin från från luften används till att värma upp den luften som kommer utifrån. På så sätt sparar du energi samtidigt som du får ett bättre inomhusklimat och bättre inomhusluft.

Ventilationssystem i Stockholm

Vi  fokuserar på kvalitet, kompetens och kundservice från såväl våra tekniker som från vår kunniga kundavdelning. Vi vet att många av våra kunder i Stockholms län själva saknar förkunskap kring ventilation och energieffektivisering vill vi inte stanna vid att bara göra just det som efter frågas utan vi vill också kunna komma med goda råd, göra fullständiga analyser av kostnadsläge och system samt hjälpa till att hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna långsiktigt!

Vi har experter på ventilationssystem i hela Stockhoms Län.

Rätt ventilation gör dig produktiv och minskar risken för sjukdomar

Många är idag väldigt nog med vad vi äter och vi vet hur viktigt det är att röra på oss för att hålla oss friska. Inte lika många tänker på hur viktigt det är med frisk luft i våra hem för vår hälsa. En vuxen människa andas in ca 20.000 liter luft varje dag så det vore ju konstigt om inte kvaliteten på den luften skulle påverka hur vi mår. Våra bostäder blir allt tätare till följd av bättre byggteknik och utveckling av byggnadsmaterial. Myndigheternas krav på en luftomsättning av 0,5 rumsvolymer per timme (rv/h) efterlevs sällan i praktiken om man har ett igensatt system. Studier visar att det finns ett samband mellan astma och allergi hos barn och låg luftomsättning.

Ventilation skapar ett bra inomhusklimat

Eftersom ett bra inomhusklimat ökar vår produktivitet och minskar risken för sjukdomar, är ett bra ventilationssystem väl investerade pengar. FTX-aggregaten har dessutom ventilationsfilter som renar utomhus luften innan den kommer in i våra hus så att mängden giftiga partiklar i luften minskar. På sikt minskar dessutom energikostnaderna eftersom FTX-ventilationen återvinner värmen genom ett effektivt ventilationssystem.

Vi ser fram emot att få hjälpa till med ert nya Ventilationssystem!


    Beskriv ditt ärende så återkommer vi med ett kostnadsfritt prisförslag.

    FÅ OFFERT