FÅ OFFERT

Ventilation Uppland

Ventilation Uppland. Ventus Norden är ett modernt serviceföretag som jobbar med allt inom ventilation i Uppland och övriga Sverige.

Vi har experter på ventilationssystem i hela Uppland, från Enköping i söder till Håbo i norr.

Bor du i Upplands län och vill optimera ditt ventilationssystem? Kontakta oss, vi kommer gärna och kontrollerar din befintliga ventilation och föreslår åtgärder och förbättringar av ditt befintliga ventilationssystem eller offererar en uppdatering av husets ventilationssystem.

Be om offert
En ventilationstekniker på ventus norden

Vår arbetsprocess

Kundkontakt
Analys
Offert & beskrivning
Utfört arbete

Dina lokala experter på ventilation

När vi har ventilationsarbeten i t.ex. Enköping, Knivsta eller Uppsala, kontaktar våra bokare på kundavdelningen husägare med liknande hus i området, för att kontrollera om de också har liknande ventilationsbehov som vår initiala kund. Sedan genomför vi antingen en ventilationskontroll eller en ventilationsrengöring, beroende på om behovet finns och efterfrågas av kunden.

Du kan även boka in en ventilationsrengöring direkt, utan ett besök före, om du redan vet vilket system som finns i huset, t.ex: FTX (från och tilluft med värme- återvinning), FTX-system med dubbla aggregat, F-ventilation: vanlig mekanisk frånluftsventilation, FTX-system med luftburen elvärme, FT-ventilation: från och tilluft, FX-ventilation: frånluftsventilation med återvinning till en frånluftsvärme- pump eller en imkanalsrengöring i köket.

Kanske har du ett äldre hus med självdrag (S-ventilation) och känner som många andra att det inte finns någon fräsch luft i huset, att det saknas en bra luft- cirkulation. Detta beror ofta på att förr i tiden upprätthöll man värmen i huset genom att elda murstocken varm och därmed skapades en naturlig cirkulation, med varm luft som stiger och drar med den dåliga luften ut samtidigt som ny fräsch luft dras in i huset. Detta har nu gått förlorat då det inte är hållbart att elda flera kilo ved varje dag utan man förlitar sig på direktverkande elvärme, värmepump (luft/luft eller luft/vatten) eller vattenburna element/golvslingor koppplade till en central värmepanna.

Vi arbetar med att konvertera självdragshus till moderna FTX-hus vilket förutom de positiva hälsoeffekterna även lönar sig ekonomiskt i det långa loppet! I dessa fall gör vi självklart en prospektering på plats i huset före.

Ventus fokuserar på kvalitet, kompetens och kundservice från såväl våra tekniker som från vår kunniga kundavdelning. Då vi vet att många av våra kunder i Upplands län själva saknar förkunskap kring ventilation och energieffektivisering vill vi inte stanna vid att bara göra just det som efterfrågas. Vi vill även komma med goda råd, skapa fullständiga analyser av kostnadsläget för olika ventilationssystem samt hjälpa till att hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna långsiktigt!

Vi ser fram emot att få hjälpa till med er ventilation i Uppland!

Kontakta oss idag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så återkommer en av våra ventilationskonsulter till dig inom kort.

    Beskriv ditt ärende så återkommer vi med ett kostnadsfritt prisförslag.

    FÅ OFFERT