FÅ OFFERT

Varför välja oss?


Utförda arbeten
Anställda

Ventus Norden är ett modernt serviceföretag som jobbar med allt inom ventilation. Vi utmanar de normer och arbetssätt som så länge har styrt hantverkssektorn för att på så vis kunna ge våra kunder lite mer.

Vi fokuserar på kvalitét, kompetens och kundservice från såväl våra tekniker som från vår kunniga kundavdelning. Vi vet att de allra flesta av våra kunder själva saknar förkunskap kring ventilation och energieffektivisering vill vi inte stanna vid att bara göra just det som efterfrågas utan vi vill också kunna komma med goda råd, göra fullständiga analyser av kostnadsläge och system samt hjälpa till att hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna långsiktigt!

fr2000

Vi på Ventus Norden arbetar efter kvalitetsledningssystemet FR2000. Systemet innefattar krav på kvalitet, miljö, arbetsmiljö, kompetens, hälsa och säkerhet och är likvärdigt med ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 samt ISO 45001:2018. Dessa processer är uppsatta för att vi ska kunna garantera kvalitét i alla våra arbeten.

Certifieringar & behörigheter

Vi på Ventus är stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att vara i framkant när det gäller kompetens och kvalitet. Vi är därför noga med att all vår personal har rätt certifieringar och behörigheter för att erbjuda dig som kund trygghet och bästa möjliga resultat.

FÅ OFFERT