FÅ OFFERT

Ventilation för privatbostäder

Vi jobbar alltid för att våra kunder ska få mer än bara god ventilation.

Visste du att dålig eller eftersatt ventilation är den största enskilda orsaken till astma och allergi hos barn? Att dåsighet och att sällan känna sig utvilad på morgonen ofta är tecken på dålig luftmiljö? Att fullgod ventilation innebär en kraftigt minskad risk för kvalster, mögel och bakterier i hemmet?

För den som inte är insatt kan det här med ventilation vara en enda röra. Oavsett vad din fråga gäller hjälper vi gärna. Kanske är du osäker på vilken typ av köksfläkt som passar för ditt ventilationssystem? Vill du ha råd kring hur du kan förbättra luftmiljön i ditt hem? Vi hjälper vi dig gärna – från start till mål!

Be om offert

Vår arbetsprocess

Kundkontakt
Analys
Offert & beskrivning
Utfört arbete

 

Vi hjälper dig få ett friskt inomhusklimat


Vi utför alla typer av ventilationsarbeten kopplade till privatbostaden.
Dessa är ett urval av de tjänster vi utför:

Installation utav ventilationssystem

Vi installerar alla typer av ventilationssystem. Oavsett vad du behöver hjälp med, kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation & prisförslag.

Ventilationsrengöring & injustering

Du kan spara tusentals kronor genom regelbundet gör en ventilationsrengöring och förlänga livslängden på ditt system. Dessutom förbättras inomhusklimatet för dig och din familj. Smuts i ventilationskanaler påverkar luftflödet i ventilationssystemet.

Detta resulterar i sämre inomhusklimat, högre energiförbrukning och onödigt slitage på systemets fläktar. Smutsiga luftkanalsystem orsakar ofta hälsoproblem – för både hus och boende.

 

Radonsanering

 

När förhöjda radonhalter konstaterats genom radonmätning samt besiktning bör radonsanering genomföras. Vi planerar och utför de förändringar som krävs med hjälp av den senaste tekniken, åtgärdar problemen och skapar ett friskt hus fritt från hälsorisker.


Imkanalsrengöring

Du gör säkert redan idag rent filtret i köksfläkten regelbundet, men visste du att du även bör genomföra en komplett imkanalsrengöring regelbundet för att eliminera den brandrisk som uppstår när fett samlas i kanalen ovanför spisen.

Beställer du en service av ditt ventilationssystem av oss ingår rengöring av imkanalen. Vid behov ingår även att vi byter din köksfläktsslang, som sitter mellan köksfläkten och spiroröret.

Kontakta oss idag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så återkommer en av våra ventilationskonsulter till dig inom kort.

    Beskriv ditt ärende så återkommer vi med ett kostnadsfritt prisförslag.

    FÅ OFFERT